Velgørenhed

Hos The JoyDoodle, går vi op i at der er en mening med tingene. Derfor er det ikke kun i illustrationerne at du finder “historier” og “fortællinger”, eller sjæl. Der hvor vi kan, tænker vi en helhed ind, der giver tilbage på flere områder.

Udover at gå op i at vores produkter er skabt med den største omtanke og bevidsthed der er godt for miljøet og vores alle sammens moderjord, så ønsker vi også at give tilbage der hvor vi kan. 

Derfor har vi hvert år én organisation, velgørenhed eller projekt som vi ønsker at støtte med 5% af omsætningen, som kommer fra salget af Navnetavler, Mindetavler, ABC-Tavler samt diverse kort og muleposer.

I 2020 går de 5% til: Vilde Bier i Danmark / Odder. 

– – – – – – – 

Derudover laves et helt særligt Velgørenhedskort til projektet/organisationen.
2020 kortet er lige nu under udarbejdelse.


I 2020 går overskuddet til Vilde Bier i Danmark

Vilde Bier i Danmark er en landsdækkende forening, der arbejder  målrettet på at skabe en bi-venlig natur overalt i Danmark – såvel på  landet som i byerne.
Vi spreder viden om vilde bier, vi uddeler vilde  blomsterfrø til folk, der vil glæde bierne, og vi bygger små hjem til  hjemløse bier. Hvis du vil vide mere om vilde biers fantastiske og  mangfoldige verden og måske være med til at hjælpe bierne,
så bliv en  del af Vilde Bier i Danmark.

Web: http://bieridanmark.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/bieridanmark/
Email: info@vildebieri.dk