Jeg har næsten svært ved at tro det, nu kom dagen endelig, det har været nogle måneder undervejs nu, men nu er nogle af mine favorit værker kommet på væggene hos Il Café midt i Aarhus. Det er en udstilling som jeg har gået og forberedt til i et stykke tid nu, det har både været sjovt og svært at udvælge hvad skulle med.

Jeg er både meget glad og taknemmelig for at kunne få lov til at udstille netop lige her 🙂

 

The JoyDoodler

 

Udstillingen startede et andet sted

Det hele startede på Børnebazar sidste gang, hvor jeg mødte ejeren af Il Café. Han var betaget af det jeg laver og af mine hyggelige og snirklede streger. Det kom der et visitkort ud af og en aftale om at vi skulle tales ved.

 

Il Café-aarhus

 

Nu er dagen så kommet, idag kom nogle af mine favoritter op og hænge på caféen, samt et par af de helt nye. Festugen starter lige om lidt og hvis du skal forbi åen så kig ned på caféen og se med.

 

udstilling-Il-café

 

Jeg håber de vil  bringe smil og glæde til caféen og dens gæster de næste par måneder 🙂

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest