Tandlæge / Tandplejer & Klinikker

Vil du være Tandlægen der har noget anderledes hængende?

Mangler du/I noget i loftet over din patientstol eller i venteværelset på klinikken? Vil du/I give patienterne noget at kigge på mens de sidder og venter eller er under behandling?

Så kunne det være at du eller din klinik skulle investerer i en speciel Tandlæge JoyDoodle. Hvor patienten kan få et smil på læben og lade sig drage ind i de forskellige historier, mens de venter eller så der er lidt at kigge på mens behandlingen står på.

 

The JoyDoodle - Til Tandlæger

 

6bab2b_88a9a0df4c244c44929450ec64ed4ee7
Den Danske version ►► Download The JoyDoodle – Kataloget – Tandlægeværker | Kontakt mig for at modtage prislisten – thejoydoodle@joy4design.dk (Så sender jeg en PDF – Helt uforpligtende).

 

6bab2b_aac6b929a5334de78af9c35421ab035e
For the ENGLISH VERSION ►► Download the Catalogue here | Contact me by mail to get the Prices for your Country, send me an E-mail – thejoydoodle@joy4design.dk (I will send you an PDF).

Jeg er meget glad for mit værk i klinikken og smiler hver gang jeg ser på det.

Natascha

Tandplejer, Tandlægerne Grundtvigsvej / Viby J

Et spændende og flot værk, der er meget at gå på opdagelse i (meget at se og bruge tid på).

Patient udtalelse

Tandlægepatient | Smilet | Tandlægerne Grundtvigsvej

Positiv og glad værk / tegning. Du abstraherer tankerne væk fra tandlægeskolen og behandlingen.

Patient udtalelse

Tandlægepatient | Smilet | Tandlægerne Grundtvigsvej

At ligge i tandlægestolen og kigge på det fantastiske værk i loftet, gjorde at en ellers lidt kedelig ting pludselig blev meget mere interessant, og ja nærmest en kulturel oplevelse. Værkets dybde og unikke doodle univers fik mine tanker væk fra situationen, sådan at jeg i stedet for at fokusere på min tandlægeskræk, flyttede mine tanker over på de finurlige figurer og historier værket gemte på.

Kristine

Tandlægepatient hos Tandfred - Aarhus

Jeg er ikke særlig vild med at gå til tandlæge og vil helst have det overstået hurtigst muligt. Og ellers have fokus et andet sted end min åbne mund. Så er det fantastisk at der hænger en slags infinity billede i loftet hvor man kan gå på opdagelse, tælle tænder og lade fantasien få frit løb. Og vupti så er den tandrensning allerede overstået.

Iøvrigt har jeg været hos skoletandlægen på Højvangskolen med min datter. De har en plakat hængende i loftet. Ved ikke hvor mange penge skolerne har, men det ville helt klart give et løft med sådan et værk i loftet.

Lisa

Tandlægepatient hos Tandfred - Aarhus

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest