Jeg blev så glad her forleden, da jeg var så heldig personligt at blive inviteret med til en stor Messe i København “Mit Hjem er Mit slot”. Jeg er super glad og spændt på det hele. Men den næste måned kommer til at være noget hektisk, da jeg ikke har meget tid til at gøre mig klar til det hele. Men så er det godt at jeg elsker lister og er god til at projektstyre, det er gode kompetencer lige nu 😉

Men jeg er også meget spændt på at se hvordan mine Illustrationer bliver modtaget, og bare vise dem frem.

Jeg har planer om at komme med en masse nye ting og jeg er meget glad for at kunne bringe mine smil med til denne messe. Kom meget gerne forbi min stand hvis du er i nærheden, der vil være én sød overraskelse eller to du vil kunne nyde ♥

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest