The JoyDoodle har fået en ny i flokken – En By-plakat og det hele startede med en Illustration til PANORAMA magasinet. For nu godt 6 måneder siden, tilbage i januar.

Selvfølgelig har jeg ikke siddet og arbejdet konstant på Illustrationen i 6 måneder. Men alt arbejdet omkring den, research og forarbejdet, detaljerne jeg ville have med osv. er noget der måtte på plads inden jeg overhovedet kunne komme igang med at tegne.

 

The JoyDoodle-Mit Aarhus-Teksten

 

Men nu er den her, I PANORAMA Magasinet for Juli/August 2015. Det er dejligt at se det endelige resultat også i sammenhæng med det så fede blad.

Jeg er ret sikker på at der kommer flere By-Plakater fra The JoyDoodle i fremtiden, nu skal der bare vælges hvilken by der skal være den næste 🙂

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest