Jeg har en Maskot.. der nu også er blevet The JoyDoodle Maskotten. Denne lille sjove figur, har efterhånden levet en del år, mere end 7 år faktisk. Og nu syntes jeg det var på tide at jeg nævnte ham.

Han kom til live for år tilbage, da jeg var praktikant i Aarhus på et mindre Design Bureau, som Grafisk Designer. Det hele startede med at være en opgave omkring bakterier. Jeg fik til opgave at tegne en masse “levende bakterier” som figurer/karakterer. Efterfølgende havde jeg svært ved at slippe ham igen, uden rigtig at vide hvorfor. På en eller anden måde så snakkede han bare til mig.

The Joydoodle maskot

Doodle-maskot

 

The Joydoodle maskot

… da vi flyttede i hus nær Aarhus, kom jeg til at tænke på ham igen, jeg ledte længe og fandt ham og printede ham ud. Så satte jeg ham i ramme og hængte ham i min stue også tænkte jeg sådan set ikke mere på ham, for en tid.

Så skulle der gå endnu flere år inden jeg tænkte på ham igen, faktisk kom han til mig igen da jeg startede selvstændig, og faktisk var han min identitet på min lille grafiske virksomhed til at starte med. Jeg vidste ikke rigtig hvorfor, men han hand på mit kontor nu (også) også syntes jeg bare han passede ind.

Da jeg så startede mit JoyDoodle eventyr kom han igen frem hos mig. Det var først nu jeg kunne forstå hvorfor han havde snakket til mig, i så mange år. Jeg havde ikke forstået hvorfor han var så vigtig før nu. Jeg troede bare jeg godt kunne lide ham. Men NU ved jeg at han havde snakket til min underbevidsthed i så mange år. At han var symbolet på hvor jeg skulle hen og at han nok har været den første JoyDoodle, der altid har fået mig til at smile.

Han mindede mig om at jeg elsker at tegne sjove figurer og finurlige ansigter (har faktisk altid hadet at tegne kroppe). Når jeg nu skal være ærlig, så havde jeg faktisk ikke rigtig tegnet i 10 måske endda helt op til 15 år, sådan rigtigt. Der skete så mange andre ting i mit liv og jeg har altid hadet at jeg ikke kan tegne “klassisk rigtigt” – du ved, sådan så det rigtig ligner. Dertil havde jeg bare ikke lyst, det var jo alligevel ikke noget jeg kunne “leve af”, så hvorfor bruge tid på det.

MEN jeg er ligefrem taknemmelig for det nu, for jeg kan noget andet med min streg. Jeg kan rent faktisk få et smil frem, få dig til at bruge din fantasi, mit univers er bredt og kan bruges på så mange ting. At jeg helt kribler for at afprøve det. Det er virkelig den største gave man kunne ønske sig, det skulle bare tage mig et halvt liv, en “teenage-pause” og en lille Maskot til for at få mig til at se det ♥

Derfor er jeg taknemmelige for den lille Maskot, han har vækket noget i mig, før jeg selv kunne se det. Han har guided mig i den retning der giver mig allermest glæde i min hverdag. Han har ladet mig leve efter det, mit hjerte gerne ville udtrykke. Og det hele giver bare så meget mere mening i sidste ende ♥

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest