Jo den er god nok, det kan godt være det hele ser lidt anderledes ud, men det er stadig universet der kommer for at sprede smil og glæde på sin vej. Men smil på læben og historier, karakterer og alt muligt andet der kan sætte gang i fantasien.

Det er med små skridt at det hele bliver sat igang, også må vi se hvor den lille fyr skal hen, med tiden 😀

Tak for tålmodigheden og tak til dig der har spurgt og hevet efter universet der har givet mig så mange smil med på vejen. Det glæder mig at der stadig er en del der har lyst til at have stregerne hængende.

Grunden til at der har været sådan en lang pause er pga. privat begivenheder i mit liv, der gjorde at jeg drejede nøglen om på flere ting. Det hele skulle revurderes og nu føltes det rigtigt at “åbne” igen <3

Tak fordi du er med på rejsen og jeg glæder mig til at dele flere Navnetavler med jer inden for nærmeste fremtid.

// Joylynn