Der er kommet en ny til, den hedder Houzz. Selvom den har eksisteret længe i udlandet er den nu kommet til Danmark. The JoyDoodle har nu også fået en profil på Houzz.

For mig at se, er det lidt ligesom Pinterest, men dog bruger du den KUN til at søge på alt hvad der har med interiør og design til dit hjem og forskellige rum at gøre. Fedt hvis du mangler noget til nogle rum i dit hjem eller hvis du skal renoverer og mangler inspiration. Så finder du det hele her, med fingerspidserne på Houzz. Så du altid kan finde frem til ynglings produkterne, inspirations kilderne og dem der forhandler dem.

Det er GRATIS at oprette en profil på Houzz og det er ok nemt at finde rundt i, når du først er gået igang med at bygge din profil op. Faktisk er de så søde, at de hjælper dig personligt og guider hele vejen, så du er godt rustet, når du skal til at kaste dig over din profil selv.

Houzz startede i USA tilbage i 2009 og findes i mange dele af verdenen allerede, og er nu også kommet til Danmark. Det gode er at du meget nemt også kan komme i kontakt med andre dele af verdenen, når du har en profil på Houzz.

Og nu er The JoyDoodle så også kommet med på vognen 🙂

Du kan se profilen her

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest