I et stykke tid har jeg gået og overvejet om jeg skulle være med. Jeg er nemlig blevet kontaktet og spurgt om jeg ikke havde lyst til at have en profil på SHOPVIDA og dele mine illustrationer, med den store verden og landet “over there”.

Se kollektionen lige nu her: ★ http://shopvida.com/collections/joy-kissow

Udvalget på SHOPVIDA

Jeg har lavet et udvalg af shirts / totebags og tørklæder mm. som jeg syntes var allermest interessant, og hvor illustrationerne kunne komme til sin rette.

         shirt-elephant-doodlestyle

Der vil med tiden komme lidt mere til, men indtil videre har jeg altså lavet et udvalg i nogle lækre kvaliteter og lidt anderledes udtryk, i doodle-style.

Det er meget interessant at se mine illustrationer brugt på andre måder og jeg syntes de får et helt andet udtryk, når de er brugt som beklædnings grafik. Måske syntes jeg endda at de fortæller en helt anden historie. Jeg er hvert fald meget glad for endelig at kunne dele det med jer ♥

Alt er lavet i super lækkert kvalitet og hvis der er noget af det I er interesseret i, så har jeg et par koder jeg har fået lov til at dele med jer:

★ Brug koden: Welcome15 og få 15% af din ordre.
★ Eller koden: Welcome50 og få 50% af din ordre ved køb af 250$

★★ BRUGES INDEN DEN 19 SEPTEMBER ★★

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest