Det hele startede med at jeg ville doodle nogle søde små streger som en hyggelig Facebook ting, da jeg startede som selvstændig Grafiker for nu 3 år siden. Meget hurtigt tog det om sig og lige pludselig tog det over, det blev sjovere og sjovere og min tid blev fyldt godt ud.

Jeg har doodlet i lidt mere end 2 år nu og jeg har lavet så mange sjove og fede ting, som jeg er så taknemmelig for at have haft muligheden for. Og jeg er så glad for den måde det hele er blevet taget imod.

 

For at nævne lidt af hvad jeg har lavet, kan jeg nævne illustrationerne til Vejle avisen, hvor der kom en hel lille serie ud af. Der er tandlægeværkerne der er kommet op hos en håndfuld tandlæger. Jeg har fået lov til at tegne en by-plakat der er anderledes og fuld af historier fra Aarhus, der også prydede PANORAMA magasinet på 4 sider. Jeg har fysisk været ude og tegne op på vægge. Jeg har lavet én illustration til iværksætterbladet og jeg har deltaget på messer hvor jeg har haft fornøjelsen, i levende live, at se folk smile og grine over mine doodle-streger. Jeg har derudover lavet en lille serie plakater der kan pryde børneværelset eller et særligt hjørne i hjemmet. Der er selvfølgelig navnetavlerne der har været en best-seller siden de kom til og som jeg sætter en stor ære i at lave, de skal jo trods alt været på et helt særligt værelse og minde om en af livets største gaver. Der har været interviews og foredrag. Der er også blevet tegnet en del unikaer og det er også blevet til en PDF tegne/farve bog og ikke mindst her fornyligt klistermærker, fe-kort og ABC – dyr.

Der er jo faktisk sket utrolig meget på bare 2 år.

 

Et kærligt par

 

Jeg er så beæret og så glad af hele mit hjerte for dette eventyr og for alt hvad det har givet mig indtil nu. Der venter stadig en del glæder i nærmeste fremtid, her kan jeg nævne, den første julemesse deltagelse, udstilling og muligvis illustrator på min første bog (mere info følger). Så det er spændende at se hvad der står på listen om et par år.

Tak til dig der er fulgt med, undervejs, hertil, herfra og som jeg støder på i fremtiden, online eller i virkeligheden, mit doodle-hjerte gløder af glæde over de smil jeg kan være med til at sprede og give videre. Selvom det startede så uskyldigt, er det blevet en seriøs del af min hverdag.

Vitterligt – bare tak.

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest