Vejret denne uge er helt fantastisk, det kunne vi godt have ønsket os i sidste uge da vi stod på standen til messen – Mit Hjem er Mit Slot 😉 Det er vel den chance man må tage, når man skal på messe og stå udenfor. Men det er også noget af en chance når det man har med er papir. Du er bare mere skøblig på den måde og vi var også meget afhængig af det gode vejr og ikke mindst også hvor meget vind der er.

Herunder kan du se lidt flere billeder fra dagene i haven. Taget på nogle af de dage hvor solen var gode ved os. Det første telt vi havde sat op, gik i stykker, blæste simpelthen omkuld. Den aller første dag måtte vi lukke det meste af standen til, på grund af blæst og regn. Det gjorde det noget lukket og selvom jeg sad derinde selv, var det allerede trængt

Du kan se lidt af min opstilling på standen på Mit Hjem er Mit Slot – Messen, her på billederne, fra nogle af de dage hvor jeg kunne stille alt op som jeg ønskede uden at skulle bekymre mig over om det hele blæste væk. Den sidste dag blæste vores skærm omkuld og gik derved også i stykker – av for den… men heldigvis havde vi en iPad med, vi kunne have stående til afspilning af videoerne, så vi ikke skulle undvære dem helt 😉

doodleunivers

thejoydoodle-navnetavler-plakater

doodleunivers

the-joydoodle-navnetavler-plakater

doodleunivers

Doodleunivers

doodleunivers

Jeg er meget spændt på at se hvad der venter her på den anden side af det hele. Jeg håber at folk vil forelske sig med mine Illustrationer og jeg håber også at jeg en dag bare kan koncentrere mig om at få folk til at smile og få dem til at bruge deres fantasi. DET ville være den største gave af dem alle ♥ og på min tur til det Københavnske fik jeg lov til at se, at det kan lade sig gøre.

♥  Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest