I et stykke tid efterhånden har jeg tænkt og prøvet på at forstå mig på “mine veje” lidt bedre, hvorfor gør jeg dit og hvorfor tænker jeg dat, hvordan kan jeg ved at bruge min viden, gøre det bedre og hvordan kan jeg være den bedste version af mig selv.

Jeg elsker små ting. Jeg eeeeelsker når du kan forsvinde ned/ind i noget, noget du kan forsvinde væk i, de små ting du kan blive væk i. Men lad mig dele noget med dig. Jeg har for en tid presset og forsøgt at “gå stort” – for at være stor, i alt hvad jeg gør. Men mine styrker ligger helt i den anden grøft. Jo mindre jo bedre, alt hvad jeg gør og har det bedst med er småt. Det giver også god mening, når jeg kigger på The JoyDoodle og alle detaljerne og at jeg faktisk helst tegner alt på A4 og ikke over A3.

Jeg har nemlig fundet ud af, at alt hvad jeg elsker at lave og gøre høre til i det små. Alt lige fra at sige, “det er de små ting der tæller – det handler om de små detaljer”, til mine Illustrationer, med 1000-vis af detaljer, helst. Det er størrelserne på mine prints/plakater. Jeg vil helst ikke gå for stort. Eller det vil sige, jo det kan jeg godt, bare ikke når jeg producerer og tegner. Kan endda huske at jeg som ny-startet i skolen fik at vide jeg skulle tegne større endnu, og det var SÅ svært for mig.

Small-talks – elsker jeg og er et sted hvor jeg virkelig føler mig hjemme. Det kommer nemt til mig. Er endda lidt barnlig af sind og jeg elsker måske også netop derfor at lege med børn. Verdenen er bare så meget smukkere og sjovere igennem deres øjne, uden de voksnes begrænsninger.

Jeg forguder at få lov til at tænke de små detaljer ind, selv de ting som andre overser eller slet ikke lægger mærke til. Jeg kan faktisk bare ikke lade være. Faktisk så bare det at spise og anrette min mad på tallerkenen er noget jeg gør hver dag, faktisk eller stort set 😉 som hvis jeg spiste på en restaurant. (Har endda også en madblog – joy4food.dk). Mest fordi jeg syntes det er hyggeligt og det er også skønt for øjnene.

Navnetavler og Fødselstavler

Doodles-doodleuniverse

Navnetavler og Fødselstavler

Alle disse tanker omkring de små-ting, de ting der betyder noget for mig, som er essensens i mig, er ikke forced, men er noget jeg bare ikke kan lade være med. Jeg falder også for alle de små ting, og mit hjem har små hyggelige ting, der har en historie. Jeg har tonet det lidt ned de seneste år, alle de nips vokser jo pludselig ud over karme og hylder. Jeg kan godt lide rene linjer, så jeg måtte gå på kompromis 😉

 

Det hele har gjordt mig mere bevidst over hvem og hvordan jeg er, hvor jeg shiner og hvad jeg skal huske mig selv på, så jeg kan bruge det til min fordel. Jeg er på den anden side også forfulgt at de små ting. Mine hænder og fødder er små, i forhold til at jeg er en pige på 1,82. Jeg hader at kalde mig selv kvinde eller blive kaldt dame, jeg er en pige – selvom jeg godt ved at alderen og udseendet siger noget andet. Som Grafiker elsker jeg detaljerne og den rødetråd der skal gå igen. De små ting forfølger mig bare, jo mere jeg kigger efter, jo mere ser jeg det også ♥

Er der noget som du kan se går igen hos dig? Jeg ville elske hvis du ville dele det med mig herunder i kommentarene 🙂

♥ Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest