Vi skal doodle fordi det giver os ro, harmoni og fordi vi styrker vores kreativitet samt fantasi. Det er også noget vi kan gøre sammen, hvis vi ikke lige vil bruge tiden alene hvor du kan fordybe dig i dit eget gode selskab. Det jeg gerne vil dele med dig er, at nogle af de mest kendte præsidenter igennem tiden, har doodlet.

Ved at lade din kreativitet få frit løb, med pen og papir, eller hvilket værktøj du ellers ønsker, får du nærmest mediteret, mens du hygger dit med dine doodlerier. Det styrker bestemt også din koncentration, og det er nok også derfor at nogle af de mest berømte mennesker fra historien, har doodlet, under forskellige lejligheder.

Der skulle efter sigende findes en bog med disse samlede doodlerier som berømte historiske personligheder har fordybet sig i, en jeg meget gerne vil have i min bogsamling 🙂

 

D. Roosevelt - doodler

 

Doodle-Franklin D. Roosevelt

(billederne er fra artiklen som du finder i linket herunder)

 

Hvis du vil se lidt af hvad der er blevet tegnet og læse endnu mere om de berømte historiske personligheder, der doodlede løs, ved møder og større forsamlinger, mens stor beslutninger blev taget (jeg kan kun forestille mig det måtte have været sådan). Så læs meget mere her i denne artikel jeg har fundet, der viser nogle af de mest kendte præsidenter igennem tiden, og deres doodlerier.

Info: Det første billede er tegnet af Ronald Reagan.

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest