Portrætter & Unikaer – fra The JoyDoodle

Ønsker du et helt unik og særlig portræt af eksempelvis dit kæledyr? Eller måske ønsker du at give en helt særlig gave til en du holder af?

Du kan bestille mine unika-illustrationer, med JoyDoodle-stregen, som portræt. Så send mig eventuelt de forskellige informationer omkring personligheden af enten dyr eller menneske, du ønsker udformet. Vi kan også tage en snak over telefonen, om den enkelte der skal have lavet et portræt.

Send eventuelt et billede af dit kæledyr (eller flere). Så jeg kan få den med ind i JoyDoodlen.

Du får en hel unik illustration, lavet kun til dig, den findes altså kun i den ene eksemplar. Du får originalen og den er selvfølgelig signeret. Priserne herunder er inklusiv fragt, når du bestiller et portræt.

PRISEN:

A4 – 1000 kr
A3 – 2000 kr

Inden jeg overhovedet går igang med at tegne, sætter jeg mig ned og tager højde for alle detaljerne. Jeg studerer billederne og laver lidt skitser. Researchen tager 1-2 timer og opbygning af layout. Selve illustrationen tager mig godt 6-8 timer (for en A4), alt efter hvor meget du ønsker (noter det eventuelt ved din bestilling) af detaljer i illustrationen.

Oftest har jeg frie tøjler til at fortolke portrættet.

Bestillingen sendes direkte til mail: thejoydoodle@joy4design.dk

Send alle de informationer du ønsker med i portrættet og dine tanker. Jeg fremsender en faktura inden den endelige Illustration sendes. Du får tilsendt et billede på mail eller SMS, du godkender inden du skal betale for opgaven.

 

Du kan også bestille og betale dit portræt her.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest