Lige her forleden, fik jeg fornøjelsen af og fortælle lidt om alt det jeg ved, eller det vil sige, det vigtigste jeg lige kunne fyrer af på 6 min, samt hvordan jeg fandt min vej, med min doodle. På VIA Campus stod jeg foran mere end 120 mennesker og fortalte i stort og småt, hvad det at doodle også er, ud over det der man kan på Facebook. Jeg fortalte om de kendte og ikke mindst historiske mennekser der igennem tiden er blevet taget i at doodle. At det øger din koncentrationsevne og at du optager op til 25% mere af den information du lytter til, samtidig med at du tegner, end dem der ikke doodler.

 

oplaeg-pechakucha-doodles

 

Jeg kunne kort fortælle lidt om hvordan den kære Maskot kom til, 8 år tidligere fra det hele begyndte, at han var “født som bakterie” og ja jeg kunne også fortælle hvordan jeg “kom til” at tegne den store Aarhus Illustration og hvordan hele børneuniverset kom til.

Du kan se mine slides og hører mine ord på PechaKucha’s hjemmeside her:
The JoyDoodle / Joy Kissow på Pecha Kucha Aarhus 2015

Tak for muligheden og den glæde det var at kunne dele lidt af “min verden” med så mange på en helt tilfældig mandag aften.

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest