Her den anden uge, blev jeg kontaktet via Instagram og spurgt om jeg ikke ville interviewes til Bloggen på PAPERBLANKS.

Hvis du ikke kender PAPERBLANKS eller ved hvad de laver, så vil jeg meget gerne give dem et stort opråb lige her: www.paperblanks.com

De laver de fedeste og noget så lækre notes bøger og andet gejl – som man som kreativ nok vil elske på den ene eller anden måde.

 

PAPERBLANKS-blog

 

Og lige om lidt, inden så længe kan du læse mit interview på deres blog – Endpaper 🙂 Jeg skal nok lige give et lille link videre når den ligger deroppe, på cyberspace.

Det er en længere en af slagsen som går i dybden med hvem jeg er og hvordan universet er kommet til og hvordan processen er for mig. Interviewet vil fortælle noget om min baggrund og give nogle flere personlige indsigter, der fortæller lidt om mig og eventyret med The JoyDoodle.

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest