På grund af en meget booket kalender den sidste måneds tid, har der været nogle ting som jeg har måtte vente med, og udskyde, til jeg var ordentlig tilbage. Jeg håber at de små tiltag kan mærkes og gør det lidt sjovere at blandt andet bestille. Nu om lidt også på dansk 🙂

Der har været så mange ting i mit lille hoved som jeg så gerne ville gøre og have ud, den sidste måned. Nok også fordi jeg har været begravet i universet, mens jeg skulle gøre mig klar til messen i København. Der har været nogle ændringer i selve idéen omkring virksomheden og hvordan tingene skulle laves. Men forhåbentlig vil I kunne forstå og tage imod det hele med åbne arme, da meget er til jeres fordel. Der har været nogle tanker som jeg har til mig, som jeg har overvejet og nu også forsøgt at implementere. Jeg ville også gerne tage det hele til mig og ikke mindst også sætte noget handling på. Men helt ærligt, så er det ikke nemt at være ny, have drømme og ønsker om store ting, og ikke helt vide hvordan jeg kommer derhen, også fordi jeg så inderligt ønsker at bringe gode og smillende ting ind i verdenen, ind i universet.

… derudover er en lille Happy-Hippo på vej, de sidste detaljer er nemlig ved at være på plads ♥

Frederiksberg-The JoyDoodle

Det er derudover lige nu også muligt at betale via MobilePay, der er kommet flere detaljer på beskrivelserne og der er også kommet nogle nye Plakater til. Planen er også at der kommer andre mindre tryksager på shoppen her henover somemren.

Noget helt andet som jeg længe har overvejet og tænkt over var et Nyhedsbrev. Et Nyhedsbrev med specielle tilbud / Videoer / helt særlige beskrivelser og gør-det-selv – Doodler samt meget mere. Men meget om det når vi rammer august 🙂

Nu står sommeren for døren og en masse nye ting er under opsejling, nye ting og idéer spirer, men jeg håber at den danske side kommer på plads i løbet af Juli måned, hvis alt går som forventet ♥

Nyd sommeren og varmen – der forhåbentlig også er  på vej op til os 😉

♥ Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest