Jeg har tilføjet en “lille en” til familie. Jeg ny navnetavle er kommet til og den er simpel, Dog er der stadig lidt at gå på opdagelse i og der er også plads til at få tilføjet de informationer du nu ønsker.

Faktisk var det sådan, at lige denne tegning, har lagt i mappen hos mig, i nogle måneder. Det var meningen det skulle ende med en målestok – men det var ikke lige til og derfor endte den i glemme kassen.

Ind imellem sker det jo, at de gode idéer dør og jeg vidste ikke lige hvad jeg SÅ skulle bruge den til.

Lige pludselig så slog det mig, at den kunne være eller blive til en navnetavle. Derfor er den nu landet på “hylden” og blevet en del af den lille doodle familie.

Se nærmere på den under Fødselstavler og Navnetavler

Tak fordi du læste med.

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest