De Unikke Navnetavler

Her finder du de forskellige Navnetavler fra The JoyDoodle. På denne side, finder du de anderledes og unikke navnetavle, der kan følge med hele livet. Den tiltaler både børn og voksne, samtidig med at der er noget at gå på opdagelse i, der fodre fantasien og giver smil på læben. Du bestemmer selv indholdet på navnetavlen, bemærk at det kan forekomme at der på nogle af Navnetavlerne ikke er muligt at få alle informationer med, på grund af stilen.

Lidt at smile af: “Vidste du, at der er et afsnit af Hammerslag på DR1, hvor du kan spotte Airbaloon Babies fra The JoyDoodle?”

Elephant Babies

Play Of The Babies

Panda Babies Play

Airbaloon Babies

Pole Of Babies

Bestilling af Navnetavle

Du kan vælge at printe din JoyDoodle selv, på den måde sparer vi emballage og tænker samtidig på miljøet. Samtidig har du også den mulighed for selv, at vælge hvad for noget papir du ønsker at din Fingerprinttavle mm. trykkes på, du kan eksempelvis farvelægge et stykke akvaralpapir og printe på den, for et mere personligt og anderledes udtryk. Du kan også få dine JoyDoodle tavler printet i et printcenter, Google evt. hvad der ligger i nærheden af dig. Derudover har du mulighed for at printe flere af den samme Navnetavle/Fingerprinttavle, så snart du modtager din tilrettet udgave / fil med de personlige informationer på mail, er den din 

DU SPARER 150KR VED AT BESTILLE PRINT SELV
… og vi er samtidig lidt gode ved miljøet og det kan vi godt lide.
Ønsker du at vi printer og sender den til dig, skal du lægge 150KR oveni din bestilling
(både A4 / A3) der går til print, emballage og forsendelse.
Den bliver printet på 200gr. hvidt fotopapir.

Vælg størrelse

1 + 6 =

Forslag til indhold på Navnetavlen:

Navn
Fødselsdag (dato og årstal)
Vægt i gram
Tidspunkt
Længde
Hvilket Sygehus
Stjernetegn

Evt. én ekstra speciel ting
(Søster/Bror)
(Far/Mor)
(Kælenavn)
eller andet.