Der er lige om lidt tid til at skrive julekort – hvor er tiden dog lige blevet af 😉 Ikke desto mindre så er det igen blevet den tid på året, hvor et lille kærligt håndskrevet kort, måske skal skrives. I år er jeg helt glad for at kunne præsenterer Julekortene fra The JoyDoodle, med det røde kort, den sort/hvide streg og et lille Jule univers, du kan gå på opdagelse i.

 

julekortene-the-joydoodle

 

Selve Illustrationen blev tegnet sidste år (2014), jeg tøvede længe om det skulle være denne eller om jeg skulle lave en ny, til årets Julekort. Jeg endte dog med at bruge den fra sidste år, da jeg var lidt trist over at den ikke var blevet brugt til noget rigtigt sidste år. Dertil har der været en del smil, der har spredt sig, når jeg vidste det lille kort frem, og derfor syntes jeg den fortjente at komme med, helt særligt i år. De første er solgt til BørneBazar i Okt / Nov.

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest