For mig er det at doodle en gave til min fortæller hjerne. Jeg elsker historier, eventyr og at lege med fantasien der digter videre for sjovs skyld. Derfor er doodlen ikke bare en lille hyggelig streg for mig, men den er faktisk et levende eventyr, mens jeg sidder der og leger med historierne i de forskellige streger.

Det tager om sig..

Det gør det virkelig, når du først sidder der og lader den ene streg forgribe sig på den næste. Kunsten bliver at stoppe op og vurderer hvornår du egentlig er færdig med illustrationen. Det er ikke altid en nem beslutning.

For tiden har jeg hygget mig en del med de levende og snørklede streger i doodle universet. Der er jo ingen regler ud over én, det skal være sjovt og jeg skal elske med det, mens jeg sidder og tænker på den næste streg, mens jeg laver den første. Sådan tager det om sig og sådan slipper jeg fantasien og historierne løs.

Det er også det der gør det super sjovt.

Det er derfor jeg stadig gør det, derfor jeg elsker at gøre det og derfor jeg bliver ved.

 

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest