Doodle Illustrationer over Vejle – Strøget til en ny avis over strøget i Vejle. Alle Illustrationer er opdelt i temaer og udkommer én gang om måneden henover efteråret 2015.

 

Vejle-illustration

 

De finurlige JoyDoodle streger og genkendelige bygninger/butikker fra strøget i Vejle, har hver deres historie og elementer, som du vil genkende fra gadehjørnerne fra Vejle midtby.

 

Vejle-stroeget

 

Vejle - Illustrationer - Stroeget-jul2015

 

Find sammen, de steder I kender og de elementer der gør byen vidunderlig og helt særlig. Det hele er sammenflettet med doodle – elementer og de kendte – JoyDoodle streger der er genkendelig og viderebringer smil i opdagelsen på Vejle’s små perler fra byens midte.

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest