Når du skal doodle er der nogle ting du skal overveje. Selvom det vitterligt i mine øjne, kun kræver en lyst til at prøve. Dog kan du overveje om du ønsker noget specielt papir, om du vil doodle med farver, tuscher, blyant og hvilken stil du kunne tænke dig, eller… du kan bare gå igang og ikke tænke så meget og bare nyde processen.

At doodle er en frihed, hvis jeg skulle sige det med et ord. En frihed til at doodle lige det din fantasi syntes du skal, lad dig rive med, kast dig ud i stregerne, farverne, figurerne og finurlighederne. For mig er det at doodle, en måde jeg kan komme i kontakt med mit indre barn på. En måde jeg kan omfavne min fantasi og lyst til at udtrykke mig, det er en måde jeg kan fortælle historier på og en måde jeg kan få folk til at føle.

At doodle er afslapende og styrker din koncentation, giver ro og styrker din kreativitet, din evne til at tænke anderledes. Det er hyggeligt at gøre alene og rigtig hyggeligt at være flere om. En anden måde at være sammen på, og en anden måde og hygge af.

Jeg har jo selv opdaget hvor meget glæde og lyst til mere doodlerier det giver, så pas på, det er vanedanende, og jeg kan ikke stå inde for om du kan stoppe igen.

Den bedste liste når du skal igang med at doodle:

 • Humør og masser af hygge… sæt en stemning og giv dig selv tid, nyd det
 • Lyst
 • Tegneværktøj efter eget ønske
 • Noget papir, pap eller lignende
 • Fantasi i baglommen
 • Inspiration – google eller pinterest / blade eller what ever – slet ikke et behov

 

Den mere alvorlige liste inden du går igang med at doodle:

 • Bristol papir (Fabriano) – hvis jeg skal anbefalde noget lækkert
 • Fineliners i forskellige tykkelser – fra Staedtler / Micron / Artline
 • Søg emner på Pinterest skriv gerne ex. sommerfugl + doodle eller lignende
 • Stadig en god portion lyst
 • Stadig med fantasi i baglommen, bare rolig vi har alle en fantasi, det er ikke noget du skal ud og anskaffe dig 😉
 • Humør og masser af hygge… sæt en stemning og giv dig selv tid, nyd det

 

Det vigtigste: Hav det skide skægt med det!

♥ Joy

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest