Der findes mange former for doodles, og faktisk har vi alle doodlet på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det er startet i skolen på et eller andet tidspunkt, da vi sad og kedede os, vi var lidt lune på ham den søde dreng/pige og doodlede løs med navn-blomster-tændstiksmænd-stjerner-hjerter osv. Doodles har eksisteret i mange 100 år, faktisk er der flere historiske personligheder der igennem tiden er blevet taget i at doodle.

De forskellige Doodles

Der findes mange forskellige former for doodles, Zendoodle – Artdoodle – MangaDoodle – Mandala osv. jeg kunne blive ved. Doodlerne er strømmet til Danmark de sidste par år, og de tager os lige nu med storm i form af Zendoodler og mandalaer, der kan farvelægges. De er beroligende, styrker dit zen og beroliger dit stressneveau samt tankemylder. Så der er altså også en gavnlig effekt, udover at være hyggelige, at farvelægge eller tegne.

 

Havd er det?

Det er samhørige elementer, der knytter en hel tegning sammen. Det kan være i forskellige afskygninger, former og temaer. De kan være farveløse, enkle eller komplekse. De kan have retningslinjer og struktur eller være tilfældige og fantasifulde. Faktist ville jeg beskrive doodles som værende et indblik ind i den der tegners, fantasi, personlighed og fortællerevne.

Hvad er en doodle for dig?

 

♥ Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest