Så de sidste dage har jeg knoklet.. for at blive færdig med nye Illustrationer, og Illustrationer der har lagt på tegnebrættet længe efterhånden.

Jeg arbejder på nogle ret seje og lidt anderledes værker og ting til messen her i Juni. Nye ting så som Art-cards – Postkort – Rullops og messe-tilbehør samt 1000 andre små detaljer jer gerne vil i hus med 🙂

Det er meget spændende og skræmmende på én gang, for kan jeg overhovedet nå det hele? ♥

… også er det at man skal huske at trække vejret og bevare overblik og fokus. Samt prøve at nyde hele processen oveni, for jeg elsker det også selvom jeg må løbe lidt stærkt lige nu, det er helt ok. For jeg elsker det virkelig. Sådan er det vel med de ting vi elsker at lave.

Forleden hørte jeg en forklare at tid er en følelse og når vi laver noget vi holder af eller er på ferie, så forsvinder tiden for os. Så det giver god mening for mig. Specielt i disse dage hvor tiden og dagene flyder sammen og forsvinder for mig.

børneværelset

Doodle-illustratione

børneværelset

Doodle-illustrationer

børneværelset

Jeg har fået lavet nogle nye videoer til de næste par uger, jeg vil derudover forsøge at lave mere jævnlige videoer efter sommeren. Så du kan få en god fornemmelse af Illustrationerne og hvordan de kommer til, samt meget mere om Doodle-universet.

Når noget virker skræmmende er det oftest fordi det betyder noget for dig og fordi det er vigtigt for dig, træk vejret og hold fokus, det skal jeg også huske mig selv på ind imellem ♥

♥ Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest