LEVERINGSTID

Levering sker hurtigst muligt. Derfor vil du oftest modtage dine Illustrationer og varer indenfor en uge. DOG kan sær bestillinger på eksempelvis Navnetavler/Fødselstavler tage op til 10-14 dage for levering. Fordi Illustrationerne skal til-skrives informationer og herefter sendes til ekstern trykkeri, inden den kan pakkes og sendes ud.
unisex 
Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det på din bestilling, eller sende en seperat mail til admin@thejoydoodle.dk – Så vil jeg forsøge at få ordren afsted til ønsket dato.
unisex 
Vær opmærksom på at Post Danmark og GLS ikke leverer pakker i weekenden, så varer bestilt torsdag efter kl. 12 samt fredag leveres pakker oftest først den efterfølgende uge.
unisex 
Husk at gemme din bestilling/kvittering/mail/SMS hvis varen returneres og pengene skal refunderes. Er der derudover nogle problemer med din vare, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail admin@thejoydoodle.dk
unisex 
unisex 

FRAGT / LEVERING

Lige nu bruger jeg PostDanmark til forsendelse af varer i DK og udland.
unisex 

Privatpakke:

Levering som privatpakke sker med PostDanmark. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes på posthuset. PostDanmark ligger en besked til dig om hvilket nærmeste posthus pakken kan afhentes ved.
unisex 

Afhentning:

Afhent din ordre/illustrationer i Viby J nær Aarhus, hvis du ønsker at sparer fragten. Send din ordre eller bestilling på SMS til – 61601322 og betal eventuelt på MobilePay.
unisex 
Adresse for afhentning:
Kontakt hvis afhentning ønskes, for adresse.
Eller
Der er også mulighed for afhentning i6000 Kolding.
unisex

Forsendelser til udlandet:

Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og lande i Europa koster fra 55kr udregning på fragt vises inden du betaler – i indkøbkurven.
unisex 
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest