De Unikke Fingerprinttavler

Her finder du de forskellige Fingerprints fra The JoyDoodle, som du kan bruge til den første fødselsdag, barnedåben mm. Du bestemmer selv indholdet på Fingerprinttavlen, husk og tilføj dine informationer når du bestiller.

“Det der er værd at huske og hvem der var med”

Play By The Tree

Bestilling af Fingerprint Tavlerne

Du kan vælge at printe din JoyDoodle selv, på den måde sparer vi emballage og tænker samtidig på miljøet. Samtidig har du også den mulighed for selv, at vælge hvad for noget papir du ønsker at din Fingerprinttavle mm. trykkes på, du kan eksempelvis farvelægge et stykke akvaralpapir og printe på den, for et mere personligt og anderledes udtryk. Du kan også få dine JoyDoodle tavler printet i et printcenter, Google evt. hvad der ligger i nærheden af dig. Derudover har du mulighed for at printe flere af den samme Navnetavle/Fingerprinttavle, så snart du modtager din tilrettet udgave / fil med de personlige informationer på mail, er den din til evig leg 

DU SPARER VED AT PRINTE SELV
… og vi er samtidig lidt gode ved miljøet og det kan vi godt lide. Derudover kan du printe lige så mange versioner du ønsker – det er win-win. Ønsker du at vi printer og sender den til dig, skal du lægge 150KR oveni din bestilling (både A4 / A3) der går til print, emballage og forsendelse.
Den bliver printet på 200gr. kraftigt hvidt fotopapir.

Vælg størrelse

13 + 3 =

Forslag til indhold på Fingerprinttavlen:

Navn
Fødselsdag (dato og årstal)
Vægt i gram
Tidspunkt
Længde
Hvilket Sygehus
Stjernetegn

Evt. én ekstra speciel ting
(Søster/Bror)
(Far/Mor)
(Kælenavn)
eller andet.