Der er landet en farvebog eller malebog på shoppen, kært barn har mange navne 🙂 Den har været så sjov at lave, så nu håber jeg at den også vil bringe glæde og smil derude, til de små og store, der har lyst til at hygge sig. Alene eller sammen med familien eller et par venner.

Jeg har længe haft lyst til at lave en malebog, en simpel og ligetil én af slagsen, som kan printes igen og igen eller hvor dine ynglings sider kan printes i uendelighed. Jeg husker hvert fald, at jeg havde mine ynglings motiver i mine farvebøger og hvor hvor ærgerligt det var, at der kun var én.

 

farvelagt-farvebog-boern-a

 

Dengang jeg var barn havde vi ikke en printer, men det har næsten alle hjem, eller biblioteker idag. Derfor var det noget jeg rigtig gerne ville lave dette forår, og NU er den her så – Feernes Farvebog så simpelt er det, den er på tilbud indtil 1 maj. Køb og download allerede idag, så du kan komme igang med at farvelægge de søde féer allerede nu.

 

feernes-farvebog-malebog-boern

 

Selve tegningerne er simple opbygget, men alligevel så detaljeret at større børn og voksne også kan være med, og kan være udfordret.

Feerne fortæller hver sin historie og har hvert deres eventyr. Du kan selv digte videre. Der er nogle af feérne der er dobbelte/eller flere gange i bogen, med en sød tekst, der minder dig om at smile til verden, eller drømme om eventyr.

Jeg vil meget gerne se din tegning / farvelagt, gerne et billede af dig og dit ynglings motiv fra Farvebogen. Så vil jeg herefter dele dit billede på Facebook. Hvis du vil lege med, så send den til thejoydoodle@joy4design.dk eller som SMS på 61601322.

Rigtig god fornøjelse med den.

 

farvebog-feernes-udsnit

 

Tak til alle familierne der stillede sig selv og sine børn til rådighed, med billeder og kommentarer, I har hjulpet det hele godt på vej ♥

 

Du kan faktisk få 3 sider fra bogen GRATIS ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest