Hvor stor er virksomheden?

The JoyDoodle er skabt og styret af Joy Kissow / Designer / Kunstner og Illustrator. Derudover har jeg nogle samarbejds partnere, der hjælper med at producere mine produkter. Men svaret må være en ganske lille én af slagsen.

Hvem tegner Illustrationerne?

Alle JoyDoodler er tegnet af Joy Kissow. De bliver bearbejdet efterfølgende på computeren og gjort klar til tryk. Alle designs og karakterer er designet og tegnet af Joy Kissow.

Alle Plakater og By-plakater er signeret inden de sendes ud.

Hvem forhandler The JoyDoodle?

Indtil videre kan du købe The JoyDoodle på:

www.thejoydoodle.com
www.thejoydoodle.dk

Du kan fysisk købe The JoyDoodle -> Mit Aarhus By-Plakaten hos Cosmo Coifurre i Vestergade Aarhus C.

Derudover kan du også finde Illustrationerne her:

Gallerie Sejersen: www.galleriesejersen.com

Houzz: www.houzz.dk/the-joydoodle

Har du en fysisk butik?

The JoyDoodle har i øjeblikket ikke nogen fysisk lokation, hvor du kan komme og besøge universet.

Sender du til hele verdenen?

Jeg sender ud til det meste af verdenen. Er du i tivvl om jeg sender til en ønsket destination, så send mig en mail med dine spørgsmål – admin@thejoydoodle.dk

 

————————————————-

Tilbyder du specielle tilbud?

Ind imellem vil jeg tilbyde koder hvor du kan sparer penge på dit køb. Det vil også være oplyst lige her, hvis du er itvivl om der er en gyldig tilbuds kode lige nu: INGEN KODER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT

————————————————-

 

 

Hvad med skatter & VAT?

Det kan ske at der bliver tillagt VAT og skatter på din destination, det er desværre ikke noget The JoyDoodle dækker.

Er det muligt at få The JoyDoodle i en speciel størrelse?

Ja det er muligt at få en specifik JoyDoodle i en speciel størrelse. Men send mig en mail: thejoydoodle@joy4design.dk med dine ønsker – så sender jeg en ordre retur du godkender inden endelig bestilling.

HUSK og inkludere:

  1. Navnet på den JoyDoodle du ønsker
  2. Størrelse
  3. Dit fulde navn
  4. Din adresse
  5. E-mail

Kan man bestille specifikke JoyDoodler?

Det er muligt at bestille en helt særlig JoyDoodle – til en helt særlig person. Hvor du bestemmer emner og mængden af detaljer. Priserne varierer alt efter hvilke ønkser du har til Illustrationen. Så send mig en mail på admin@thejoydoodle.dk med dine ønsker. Så vender jeg tilbage til dig med den endelige pris og hvornår den ca. er færdig.

Se også Portrætter herunder.

 

Laver du portrætter?

Jeg laver mindre og større portrætter af dyr eller til mennesker i JoyDoodle-stilen. Så send mig eventuelt de forskellige informationer omkring personligheden af enten dyr eller menneske. Send eventuelt et billede af dit kæledyr. Det du ønsker skal være en del af JoyDoodlen.

Du får en hel unik illustration, lavet kun til dig, så der findes altså kun den ene. Du får originalen og den er signeret inden den sendes. Priserne herunder er inklusiv fragt, når du bestiller et portræt.

PRISEN:

A4 – 1000 kr
A3 – 2000 kr

Inden jeg overhovedet går igang med at tegne, sætter jeg mig ned og tager højde for alle detaljerne. Jeg studerer billederne og laver skitser. Researchen tager 1-2 timer. Selve illustrationen tager mig godt 6-8 timer, alt efter hvor meget man ønsker af detaljer og implementeret. Oftest har jeg frie tøjler til at fortolke portrættet, ud over nogle del elementer.

 

Kan man få en JoyDoodle tegnet op på sin væg?

Det er bestemt muligt at få tegnet en unik JoyDoodle op på din væg. Det er også muligt at få lavet en sepcifik Wallsticker hvis det var et ønske. Alt efter jeres behov og ønske til JoyDoodlen, svinger prisen. Så kontakt mig gerne på en mail med jeres tanker eller book et uforpligtende møde. Så vil jeg efterfølgende kunne give en fast pris på hele opgaven.

Send mig eventuelt en mail på thejoydoodle@joy4design.dk eller book et GRATIS møde på Telefon: 61601322 med dine ønsker – helt uforpligtende. Jeg tager endda gerne et møde med jer og medbringer den hjemmebagte kage – helt uforpligtende og GRATIS.

 

Hvad med moms kommer den oveni?

Alle priser er inklusiv moms. Så den ligger i prisen.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest