At være tilbage i det kreative hjørne i Aarhus – giver mig masser af tid til at tænke tilbage på sidste uge og den uge jeg havde i København. Så mange gode ting kom ud af det og jeg fik også ordentlig præsenteret universet. Jeg kan se tilbage på en overall dejlig uge, selvom vi havde vores udfordringer med både vejr og telt – Her mens jeg pakker ud, hvilket tager for-ever 😉

Jeg har herunder samlet lidt forskellige stemnings billeder fra messen og markedspladsen sidste uge…

børne-univers

Messeplads-koebenhavn

børne-univers

barn-the-joydoodle

børne-univers

der-tegnes-doodler-thejoydoodle-plakater

børne-univers

Jeg er vild med børn og noget af det der virkelig smeltede mit hjerte var netop børnene og de smil de gav, så snart de fik øje på min stand og på mine ting. Nogle kunne stå længe og bare kigge. Andre begyndte at forklarer deres forældre hvad det var. Andre igen satte jeg ned på græsset og sad længe og bare kiggede, mens forældrene gik rundt. Dette er kærlighed og det fik mit hjerte til at smile STORT ♥

Jeg er yderst taknemmelig… for denne oplevelse.

♥ Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest