Lige om lidt så sker der noget helt stort, for mig.. hvert fald noget som jeg syntes er lidt stort.. jeg fortæller ikke helt hvad det er endnu. MEN det har noget at gøre med det super cool Magasin fra Aarhus – PANORAMA.

Men lige om lidt, så vil jeg fortælle meget mere, og fortælle hvad det hele drejer sig om. Men det jeg kan fortælle, er at jeg siden Januar i år har været spændt og har arbejdet hen imod noget, som får en forløsning lige om lidt.

♥ Jeg glæder mig til at dele meget mere på bloggen inden så længe ♥

Hav en dejlig smilende dag

♥ Joy

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest