Hvad er det lige med kærligheden til et andet menneske. Altså når du sådan mærker at du gerne vil give dem noget af værdi og bare gerne vil fortælle dem at de er særlige, for dig.

Jeg startede denne lille serie illustrationer, med mor i tankerne. De rørte mig dybt og jeg kunne slet ikke lade være med at tegne, nu er der 3 stk. alle 3 har du mulighed for at give til morsdag eller farsdag for den sags skyld 🙂 Vi kan vist alle blive enige om at de begge er noget helt særligt.

 

Lillemor-flodhest

 

Jeg har altid haft en forkærlighed for tekster og citater, derfor måtte denne lille serie illustrationer også fødes med et par varme ord, der beskriver mere end flere sætninger. Det sætter i hvert fald billeder igang hos mig. Flodhesten har altid været en af mine ynglings, Pingvinen er simpelthen for nuttet når den vrider sig rundt for at komme frem og Uglen syntes jeg har sådan et kært og fluffy udtryk ♥

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest