I år har jeg bestemt at vi skal Julehygge og finde ind til julestemningen sammen. Derfor vil der i 24 dage i december kører en julekalender på Facebook, fyldt med konkurrencer, tegnerier/doodlesjov, indblik og andre julesager. Alt i doodle-ånden’s stil. Følg kalenderen her: Julekalender på Facebook fra The JoyDoodle

Måske du kan lade dig inspirer til selv at komme igang med at Doodle? I det nye år kommer der noget, der måske også kan hjælpe dig endnu mere igang med at Doodle selv <3

Glædelig Jul herfra.

 

Ja tak, jeg vil gerne lege med!

Samtidig med at jeg ikke går glip af noget

 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme... og kom i gang med at doodle helt gratis og oplev hvor magisk det faktisk er. Du får et lille kit af mig, så det er vildt nemt at komme i gang med at farvelægge med det samme. Samtidig giver jeg dig løbende alle mine gratis gaver, Trin for trin videoer, tegneøvelser, tips og tricks, som jeg deler gavmildt ud af, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.  

Pssssssst.. husk og tjek om din bekræftigelse er landet i spam, efter du har trykket ja tak herunder.

Wee du er nu tilmeldt Nyhedsbrevet, og er klar til at lege med! Følg link i din mail og få din gave.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest