BETINGELSER

The JoyDoodle ejes af Joy Kissow der er designeren og Illustratoren bag hele universet. Rettigheder til alle Illustrationer forbeholdes Joy Kissow og The JoyDoodle og må ikke benyttes eller bruges kommercielt eller på anden vis, uden skriftlig aftale og tilladelse.

navnetalver

PERSONDATAPOLITIK

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

navnetalve

COPYRIGHT

Alle billeder – samt tekst materiale på www.lthejoydoodle.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og eventuel godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.
 navnetalver

LOVVALG & VÆRNETING

Køb af varer på webshoppen thejoydoodle.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest