Bag om The JoyDoodle

Universet så sit første lys tilbage i 2014. De populære Navnetavler hænger flere steder ude i Danmark og er særligt unikke pga. deres sort/hvide udtryk samtidig med at du kan gå på opdagelse i illustrationerne, efter de forskellige oplysninger. 

– – – – – – –

Den finurlige og glade streg, er skabt udfra, at der godt må være plads til kreativ leg, smil og fantasi, der er gået lidt tabt idag. Vi ønsker derudover at brandet og
produkterne der ligger “under vores vinger”, lever op til de krav vi har, hvor
der er fokus på bæredygtighed, miljø og økologi. Der hvor det kan lade sig gøre. Det vil også sige at vi har valgt samarbejdspartnere der leverer til vores standarder. Det er lige fra trykkeriet til muleposer mm.

Hele universet er bygget på at “smil avler smil og hjerte avler hjerte”, og at værdierne er vigtige at holde fast i, hele vejen igennem. Det skal give mening.

Det er det vi ønsker at sprede mere af samtidig med at vi ønsker at fodre fantasien og kreativiteten, igennem en grafisk levende streg.

Det er skævt og anderledes og taler til det indre legebarn der er i os alle.

Det er overordnet grundtanken og essensen af universet.

Det er svært at holde på smilebåndet når du studerer og går på
opdagelse, i de forskellige historier og karakterer. Det er også hvad vi oplever hver gang vi har været ude med vores produkter på markeder mm. 

– – – – – – – – –

Vi ønsker at komme med noget nyt, der er anderledes og som alligevel taler til en genkendelighed. Nemlig et udtryk der er kendt på “sit smil”.

Du finder derudover The JoyDoodle på Instagram og Facebook.

Læs mere om: 
Illustratoren og kunstneren bag The JoyDoodle
Joy Mai Kissov her.